Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

D-94 aloitti sarjapelinsä voitokkaasti - 22.10.2006

Janakkalassa pelatuissa kauden ensimmäisissä sarjapeleissä FoSu:n D-94 pojat toivat näyttävästi pisteet tuliaisina kotiin. Ensimmäisessä pelissä janakkalalainen SC Urbans sai maistaa forssalaisten osaamista lukemin 2-13 (0-5, 2-0, 0-8). Ensimmäisen erän verkkojen heiluttelun jälkeen toinen erä vaikutti päiväunilla nukkumiselta, kunnes FoSu jälleen heräili kolmannessa erässä maalintekoon oikein kunnolla. Janakkalan maalivahti näytti kotiyleisölleen perä jälkeen loistavia torjuntoja, mutta FoSu oli toista joukkuetta selvästi vedoissaan vahvempi.
Toisessa ottelussa kalvolalainen KalvKe pistikin jo tiukemmin kampoihin, mutta Suupparit keihästivät Kalvolan pojat kuitenkin lopulta lukemin 7-2 (2-0, 2-1, 3-1). FoSu:n maalia vartioivat vanhat tutut reikäpallon kiinniottajat Markus Haake sekä Antti Repo. Valmentaja Tomi Vellamon mielestä pelit pelattiin hyvin, onnistujia löytyi jokaisesta, siitä kertoo jo pisteiden jakautuminen poikkeuksellisesti jokaiselle 16 kenttäpelaajalle. Riihimäellä jatketaan 11.11.

Joni Savolainen 3+3, Samu Kujala 3+2, Santtu Koivisto 2+3, Kasimir Raudus 2+2, Kalle Ylänen 2+0, Joonas Laine 1+1, Tatu Tapola 1+1, Tommy Vaarula 1+1, Juhani Venho 1+1, Sakari Ekqvist 0+2, Henri Harju 1+0, Niki Pennanen 1+0, Riku Suoranta 1+0, Riku Vuorinen 1+0, Niko Mäkeläinen 0+1, Atte Ojanen 0+1