<< Näytä kaikki

Kaasalainen-Fitori nousseet Euroopan huippukaartiin - 27.03.2006

Suomen Tanssiurheiluliitto ry tiedottaa 26.3.06

MIKKO KAASALAINEN JA ADRIENN FITORI TANSSI EUROOPPA CUPISSA VIIDENNEKSI

Latinalaistanssien Euroopan Cupin kilpailu käytiin Ranskan Marseillessa lauantaina. Suomalaisittain kilpailu sujui erinomaisesti. Hallitseva latinalaistanssien SM-ykkösparimme tanssi itsenä kilpailussa viidenneksi. Pari tanssi nyt ensi kertaa EM/MM-tason loppukilpailussa ja oli suoritukseensa luonnollisesti erittäin tyytyväinen. Loppukilpailupaikka tuli tiiviin harjoittelun myötä. Pari tunnetaan määrätietoisesta ja tavoitteellisesta harjoittelusta, joka nyt tuotti ensimmäisen huippusijoituksen kansainvälisessä arvokisassa. Vuosi sitten vastaavassa kilpailussa tuli seitsemäs sija. Maailmanlistalla suomalaispari on sijalla 38.

Kilpailun voitti Slovenian Zoran Plohl/Tatsiana Lahvinovich. Heille voitto latinalaistansseissa oli ensimmäinen tässä kilpailussa. Vuosi sitten he olivat vastaavassa kisassa hopealla. Maailmanlistalla pari on kolmantena.

Hopealle sijoittui Venäjän Aleksei Silde/Anna Firstova. Pari edusti ensi kertaa tässä kilpailussa maataan. Maailmanlistalla he ovat kuudentena.

Pronssille tanssi Italian Aniello Langella/Natalija Maidiuk, joka kuuluu maansa nouseviin uudempiin pareihin. Maailmanlistalla pari on 48 sijalla.

Kilpailijoita Marseillessa oli 22 eri maasta.

Tanssiurheilua
Latinalaistanssien Euroopan Cup
Marseille, Ranska

1) Zoran Plohl/Tatsiana Lahvinovich Slovenia 2) Aleksei Silde/Anna Firstova Venäjä 3) Aniello Langella/Natalija Maidiuk Italia 5) Mikko Kaasalainen/Adrienn Fitori Suomi

<< Edellinen
08.02.2006 Kristjan Kuusk ja Anri Kokkonen vakiotanssien Suomen mestareiksi
Seuraava >>
18.04.2006 Mikko Kaasalainen ja Adrienn Fitori kolmannen kerran latinalaistanssien Suomen mestareiksi
19.05.2024 Nimipäivä: Emilia, Milja ja Emma © Habanera ry.