tulostusversio
habanera RSS

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Jaak Vainomaa ja Taina Savikurki tanssivat pronssia EU-mestaruuskilpailuissa - 08.11.2009

Suomen Tanssiurheiluliitto ry tiedottaa 8.11.09

Tanssiuransa toisen SM-tittelin 10-tanssissa viikko sitten voittaneet Tamperelaiset Jaak Vainomaa ja Taina Savikurki osallistuivat lauantaina Tsekissa tanssittuun Euroopan Unionin 10-tanssimestaruuskilpailuun.
Vainomaa ja Savikurki onnistuivat kilpailussa erinomaisesti tanssimalla pronssia. Suomalaispari on tänä vuonna jo aiemminkin saavuttanut arvokisoissa hyviä sijoituksia. EM:ssä pari sijoittui 11 sijalle ja MM:sstä pari oli yhdeksäs.
Kilpailun voiton vei Tsekin Martin Dvorak/Zuzana Silhanova. Vuonna 1999 yhteisen tanssiuransa aloittanut pari on sijoittunut tämän vuoden EM:ssä ja MM-kilpailuissa molemmissa kuudenneksi.
Hopeaa sai Italian Marco Cuosi/Nadiya Dyatlova. Viisi vuotta yhdessä tanssinut pari on sijoittunut tänä vuonna MM:ssä ja EM:ssä seitsemänneksi, sekä tanssinut World cupissa neljänneksi.

Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi tanssivat Boogie Woogien maailmancupissa

Slovenian Mariborissa tanssittiin lauantaina Boogie Woogien World cup-osakilpailu, johon osallistui 53 paria 11 eri maasta.
Kilpailun voiton vei lajin maailmanmestari Ranskan Willian Mauvais/Maeva Truntzer. Hopeaa sai Norjan Thorbjörn Urskog/Susanne Sandberg. Norjalaispari on myös maailmanlistan ykkönen tällä hetkellä. MM-kisoissa pari sijoittui hopealle.
Pronssille taituroi Ranskan Yann-Alrik Mortenreuil-Henry/Solem Mortereuil-Henry. He ovat maailmanlistan neljäntenä ja MM-kisoissa pari tanssi seitsemänneksi.
Suomea edustivat Tuomas Sillanpää/Reetta Koivuniemi. Pari tanssi loistavasti paikan semifinaaliin saaden loppusijoituksekseen 11 sijan. Maailmanlistalla suomalaispari on sijalla 26. MM-kilpailuissa suomalaispari oli sijalla 13.

Tanssiurheilua
10-tanssin EU-mestaruuskilpailut, Usti nad Labem, Tsekki
1) Martin Dvorak/Zuzana Silhanova Tsekki 2) Marco Cuosi/Nadiya Dyatlova Italia 3) Jaak Vainomaa/Taina Savikurki Suomi

Boogie Woogien World Cup, Maribor, Slovenia
1) Willian Mauvais/Maeva Truntzer Ranska 2) Thorbjörn Urskog/Susanne Sandberg Norja 3) Yann-Alrik Mortenreuil-Henry/Solem Mortereuil-Henry Ranska 11) Tuomas Sillanpää/Reetta Koivuniemi Suomi

<< Edellinen
07.11.2009 Alexei Silde ja Anna Firstova voittivat latinalaistanssien maailmanmestaruuden