<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Unto Virkkala ja Minttu Pajunen pronssilla Tallinna Openissa - 28.11.2010

Suomen Tanssiurheiluliitto ry tiedottaa 28.11.2010

Viikonvaihteessa Tallinnassa tanssitaan kolmipäiväinen Tallin International Open-kilpailu, jossa vakio- ja latinalaistanssijat kilpailevat sekä World ranking-, että eri kv. kilpailusarjoissa. Viroon matkasi Suomesta kilpailemaan useita kymmeniä parejamme.

Lauantaina tanssittiin mm. kolme World ranking-kilpailua, joissa suomalaiset menestyivät hyvin. Parhaan tuloksen tanssivat helsinkiläiset Timo Lindfors ja Ekaterina Krutovskaya-Kauppinen. Pari voitti seniori 1-ikäsarjan latinalaistanssien kilpailun. He olivat finaalin ykkösiä kaikissa tansseissa. Pari on maailmanlistalla sijalla kahdeksan. He voittivat tänä vuonna mm. SM-hopeaa.

Kilpailun kolmossija tuli myös Suomeen. Sen tanssivat Unto Virkkala ja Minttu Pajunen. Maaliskuussa yhdessä kilpailemisen aloittanut pari oli finaalissa kolmas neljässä tanssissa, ja rumbassa he sijoittuivat neljänneksi.

Joonas Piippola ja Laura Wimmer tanssivat viidenneksi

Latinalaistanssien World ranking-kilpailuun osallistui 71 paria. Suomalaispareja oli runsaasti mukana ja heistä parhaaseen tulokseen ylsi Keminmaan Joonas Piippola ja Laura Wimmer. Pari sijoittui viidenneksi. He tanssivat finaalissa chacha´ssa ja rumbassa neljänneksi, pasodoblessa viidenneksi ja sambassa, sekä jivessä kuudenneksi. Pari on maailmanlistalla sijalla 42.

Kilpailun voiton tanssivat Venäjän Dmitry Pagachev ja Elena Zuzukina. He voittivat finaalissa kaikki viisi tanssia. Maailmanlistalla sijalle 19 noussut pari aloitti kilpailemisen yhdessä toukokuun alussa.

Jouko ja Heljä Leppälä tanssivat hopeaa seniorien vakiotansseista

Seniori 1-ikäsarja kilpaili myös vakiotanssien World ranking-kilpailun. Sen finaaliin pääsi kolme suomalaisparia, joista parhaan tuloksen tanssivat tamperelaiset Jouko ja Heljä Leppälä. He sijoittuivat kakkoseksi. Finaalissa pari tanssi neljässä tanssissa kakkossijan ja tangosta tuli kolmas sija. SM-kultaa tässä ikäsarjassa ja seniori kakkosissa tänä vuonna voittanut tamperelaispari on maailmanlistalla sijalla 27.

Kilpailun voitti Viron Tiit ja Ene Hindpere. Viron mestaripari voitti finaalissa kaikki tanssit. Maailmanlistalla pari on sijalla 21.

Finaaliin ylsi suomalaispareista myös Jukka Reunavuori ja Maria Christensen tanssimalla viidenneksi, sekä Jukka Leppänen ja Tiina Siniketo-Leppänen. He sijoittuivat kuudenneksi.

Tanssiurheilua
Tallinn International Open, Tallinna, Viro
IDSF International open Latin

Latinalaistanssien World ranking-kilpailu

1) Dmitry Pagachev/Elena Zuzukina Venäjä 5,0 2) Vjaceslavs Visnakovs/Tereza Kizlo Latvia 10,0 3) Andrey Kiselev/Anastasia Selivanova Venäjä 15,0 5) Joonas Piippola/Laura Wimmer Suomi 25,0 14) Jaak Vainomaa/Taina Savikurki Suomi 19) Juri Kagan/Claudia Ketonen Suomi 20-21) Sebastian Saarinen/Laura Lackman Suomi 22) Jurijs Trosenko/Kia Lehmuskoski Suomi 23) Antti-Pekka Pitkänen/Simone Lehikoinen Suomi 56) Vasili Maltsev/Elina Maltseva Suomi 57-59) Matti Tauru/Mirella Jalonen Suomi 57-59) Henri Tanner/Janina Areva Suomi 61) Joni Ihanus/Kathrine Barck Suomi 65-66) Henrikki Lahti/Wilma Lahti Suomi 67-71) Anton Lindgren/Anna Äimälä Suomi 67-71) Juuso Korpela/Henna Kiiskilä Suomi

IDSF Senior 1 Latin

Seniori 1 latinalaistanssien World ranking-kilpailu

1) Timo Lindfors/Ekaterina Krutovskaya-Kauppinen Suomi 5,0 2) Oleg Sadorev/Tatjana Krolova Viro 10,0 3) Unto Virkkala/Minttu Pajunen Suomi 4) Shingo Masuda/Sirpa Rantanen Suomi 20,0 5) Jukka Leppänen/Tiina Siniketo-Leppänen Suomi 8-9) Ari Lindgren/Satu Lindgren Suomi 8-9) Kari Leminen/Maarit Vappula Suomi 10) Vesa Karhunen/Ritva Karhunen Suomi